Carpaccio of the Day
_本日のカルパッチョ
>> 950yen
Platinum Pork Pate de Compagne
_プラチナ・ポーク(白金豚)のパテ・ド・カンパーニュ
>> 1,200yen
Yukhoe-style Black Angus Beef Tartare with Avocado
_黒牛とアボガドのタルタル_ユッケ風
>> 1,000yen
Kuroge Wagyu Roast Beef with Red Onion Sauce
_黒毛和牛のローストビーフ_赤タマネギのソース
>> 1,450yen
Truffle Flavored French Fries
_トリュフ風味のフライドポテト
>> 1,000yen
Quiche of the Day
_本日のキッシュ
>> 850yen
Sauteed Fresh Foie Gras (Imported from France) with Fig Sauce
_フランス産フレッシュフォアグラのソテー_イチジクのソース
>> 1,600yen
Akashi Octopus Confit and Red Pepper Flan
_明石活ダコのコンフィとパプリカのフラン
>> 850yen
Tenshi Prawn Fritter with Mayo Sause
_ニューカレドニア産 天使海老のフリット_エビマヨ風
>> 1,350yen
Mussels (Imported from Mont Saint-Michel) Simmered with Spicy Oil
_モンサンミッシェル産ムール貝のピリ辛オイル煮
>> 1,350yen
Scallop Bourguignon and Vegetable Solbe
_ホタテ貝柱のブルギニヨンと季節野菜のソルベ
>> 1,250yen
Horsehair Crab and Bacon Crape
_毛ガニとベーコンのクレープ包み_ビスクソース
>> 1,200yen
Spicy Free-range Chicken with Lemon Jam and Mushroom
_地鶏のフライドチキン黒胡椒風味_レモンジャムとキノコ
>> 1,350yen
Confited Barbarie Duck Leg
_フランス産 バルバリー鴨もも肉のコンフィ
>> 1,500yen
House Made Baguette
_自家製バケット
>> 500yen
Round Almond Bread
_アーモンドの丸パン
>> 500yen
Kuroge Wagyu Beef Cutlet Sandwich
_黒毛和牛のカツサンド
>> 3,000yen
Kuroge Wagyu Roast Beef Sandwich
_黒毛和牛のローストビーフサンド
>> 3,000yen
Build-Your-Own Pasta
_オーダーメイドパスタ
>> 1,800yen~
Build-Your-Own Risotto
_オーダーメイドリゾット
>> 1,600yen~
Special Kuroge Wagyu Beef Bowl
_特製黒毛和牛丼
>> 2,500yen
Ham and Assorted Vegetable Salad
_生ハムと彩り野菜のサラダ
>> 1,500yen
Tomato and Fresh Cheese with Basil Sauce
_トマトと水牛のフレッシュチーズ_バジルのソース
>> 1,350yen
Horsehair Crab and Avocado Salad
_毛ガニとアボガドのサラダ
>> 1,200yen
Seasonal Vegetable Cream Soup
_旬野菜のポタージュスープ
>> 850yen
Superb French Onion Soup
_オニオングラタンスープ
>> 1,200yen
Catch of the Day
_本日の鮮魚
>> 1,800yen
Roasted Lobster Imported from Canada
_カナダ産 オマール海老のロースト(一尾)
>> 3,200yen
Sauteed Black Abalone from Seto Inland Sea with Liver Sauce
_瀬戸内産 黒アワビのソテー_肝のソース
>> 5,800yen
Roasted Free-range Awao Chicken Thigh from Tokushima
_徳島県産_阿波尾鶏もも肉の低温ロースト
>> 1,800yen
Roasted Lamb Loin imported from Tasmania
_タスマニア産_仔羊背肉の低温ロースト
>> 2,200yen
Rosted Magret Duck Breast
_フランス産 マグレ鴨胸肉の低温ロースト
>> 2,800yen
Roasted Madame Burgaud Challandais Duck Breast
_フランス産_マダムビュルゴー家のシャラン鴨胸肉の低温ロースト
>> 5,800yen
Roasted Sanda Beef Aitchbone from Hyogo (A4, A5)
_鹿児島県産_黒毛和牛イチボ肉(A4_A5)の低温ロースト〔150g〕
>> 3,200yen
Roasted Kobe Beef Tender Loin from Hyogo (A4, A5)
_兵庫県産_神戸牛フィレ肉(A5)の低温ロースト〔150g〕
>> 6,000yen
QUINQ's Special Fluffy Cloud Cheese Cake
_ふわふわ雲のチーズケーキ
>> 1,000yen
Caramel Flavor Ice Cream Crepe
_アイスのクレープ包み_キャラメル風味
>> 1,200yen
Mousse Glace with Seasonal Fruit Puree
_ムースグラッセ_季節のフルーツピュレ
>> 1,350yen
Chocolate Fondant with Rich Vanilla Ice Cream
_フォンダンショコラと濃厚ヴァニラアイス
>> 1,350yen
Assorted Seasonal Fruits
_季節のフルーツ盛合せ
>> 3,000yen
Three-kind Cheese Platter
_チーズ三種盛り合わせ
>> 1,250yen~
Picholine Olives Imported from France and Black Olives
_フランス産_ピショリーヌオリーブと熟成ブラックオリーブ
>> 850yen
Assorted Vegetable Sticks with Garlic Mayo and Tapenade Mayo
_彩り野菜スティック_ガーリックマヨ&タプナードマヨ
>> 1,200yen
Anchovies Imported from Cantabria
_カンタブリア産_アンチョビ
>> 1,350yen
Kuroge Wagyu Smoke jerky
_神戸三田牛のスモークジャーキー
>> 1,200yen
Assorted Charcuterie (Ham)
_シャルキュトリ(ハム)盛合せ
>> 1,500yen
Chamiton Pork Sausage
_茶美豚のソーセージ(プレーン・チョリソー・バジル)
>> 1,000yen
Sauteed Iberico Pork Thick Slice Bacon
_イベリコ豚の厚切りベーコンソテー
>> 1,000yen
Assorted House Made Ganache
_自家製生チョコレートの盛合せ
>> 1,500yen
House Made Pickled Vegetables
_自家製ピクルス
>> 1,000yen
Assorted Dried Fruits
_ドライフルーツ盛合せ
>> 1,000yen
Assorted Nuts
_ナッツ盛合せ
>> 1,000yen