Carpaccio of the Day _本日のカルパッチョ |
>> 950yen |
Platinum Pork Pate de Compagne _プラチナ・ポーク(白金豚)のパテ・ド・カンパーニュ |
>> 1,200yen |
Yukhoe-style Black Angus Beef Tartare with Avocado _黒牛とアボガドのタルタル_ユッケ風 |
>> 1,000yen |
Kuroge Wagyu Roast Beef with Red Onion Sauce _黒毛和牛のローストビーフ_赤タマネギのソース |
>> 1,450yen |
Truffle Flavored French Fries _トリュフ風味のフライドポテト |
>> 1,000yen |
Quiche of the Day _本日のキッシュ |
>> 850yen |
Sauteed Fresh Foie Gras (Imported from France) with Fig Sauce _フランス産フレッシュフォアグラのソテー_イチジクのソース |
>> 1,600yen |
Akashi Octopus Confit and Red Pepper Flan _明石活ダコのコンフィとパプリカのフラン |
>> 850yen |
Tenshi Prawn Fritter with Mayo Sause _ニューカレドニア産 天使海老のフリット_エビマヨ風 |
>> 1,350yen |
Mussels (Imported from Mont Saint-Michel) Simmered with Spicy Oil _モンサンミッシェル産ムール貝のピリ辛オイル煮 |
>> 1,350yen |
Scallop Bourguignon and Vegetable Solbe _ホタテ貝柱のブルギニヨンと季節野菜のソルベ |
>> 1,250yen |
Horsehair Crab and Bacon Crape _毛ガニとベーコンのクレープ包み_ビスクソース |
>> 1,200yen |
Spicy Free-range Chicken with Lemon Jam and Mushroom _地鶏のフライドチキン黒胡椒風味_レモンジャムとキノコ |
>> 1,350yen |
Confited Barbarie Duck Leg _フランス産 バルバリー鴨もも肉のコンフィ |
>> 1,500yen |
House Made Baguette _自家製バケット |
>> 500yen |
Round Almond Bread _アーモンドの丸パン |
>> 500yen |
Kuroge Wagyu Beef Cutlet Sandwich _黒毛和牛のカツサンド |
>> 3,000yen |
Kuroge Wagyu Roast Beef Sandwich _黒毛和牛のローストビーフサンド |
>> 3,000yen |
Build-Your-Own Pasta _オーダーメイドパスタ |
>> 1,800yen~ |
Build-Your-Own Risotto _オーダーメイドリゾット |
>> 1,600yen~ |
Special Kuroge Wagyu Beef Bowl _特製黒毛和牛丼 |
>> 2,500yen |
Ham and Assorted Vegetable Salad _生ハムと彩り野菜のサラダ |
>> 1,500yen |
Tomato and Fresh Cheese with Basil Sauce _トマトと水牛のフレッシュチーズ_バジルのソース |
>> 1,350yen |
Horsehair Crab and Avocado Salad _毛ガニとアボガドのサラダ |
>> 1,200yen |
Seasonal Vegetable Cream Soup _旬野菜のポタージュスープ |
>> 850yen |
Superb French Onion Soup _オニオングラタンスープ |
>> 1,200yen |
Catch of the Day _本日の鮮魚 |
>> 1,800yen |
Roasted Lobster Imported from Canada _カナダ産 オマール海老のロースト(一尾) |
>> 3,200yen |
Sauteed Black Abalone from Seto Inland Sea with Liver Sauce _瀬戸内産 黒アワビのソテー_肝のソース |
>> 5,800yen |
Roasted Free-range Awao Chicken Thigh from Tokushima _徳島県産_阿波尾鶏もも肉の低温ロースト |
>> 1,800yen |
Roasted Lamb Loin imported from Tasmania _タスマニア産_仔羊背肉の低温ロースト |
>> 2,200yen |
Rosted Magret Duck Breast _フランス産 マグレ鴨胸肉の低温ロースト |
>> 2,800yen |
Roasted Madame Burgaud Challandais Duck Breast _フランス産_マダムビュルゴー家のシャラン鴨胸肉の低温ロースト |
>> 5,800yen |
Roasted Sanda Beef Aitchbone from Hyogo (A4, A5) _鹿児島県産_黒毛和牛イチボ肉(A4_A5)の低温ロースト〔150g〕 |
>> 3,200yen |
Roasted Kobe Beef Tender Loin from Hyogo (A4, A5) _兵庫県産_神戸牛フィレ肉(A5)の低温ロースト〔150g〕 |
>> 6,000yen |
QUINQ's Special Fluffy Cloud Cheese Cake _ふわふわ雲のチーズケーキ |
>> 1,000yen |
Caramel Flavor Ice Cream Crepe _アイスのクレープ包み_キャラメル風味 |
>> 1,200yen |
Mousse Glace with Seasonal Fruit Puree _ムースグラッセ_季節のフルーツピュレ |
>> 1,350yen |
Chocolate Fondant with Rich Vanilla Ice Cream _フォンダンショコラと濃厚ヴァニラアイス |
>> 1,350yen |
Assorted Seasonal Fruits _季節のフルーツ盛合せ |
>> 3,000yen |
Three-kind Cheese Platter _チーズ三種盛り合わせ |
>> 1,250yen~ |
Picholine Olives Imported from France and Black Olives _フランス産_ピショリーヌオリーブと熟成ブラックオリーブ |
>> 850yen |
Assorted Vegetable Sticks with Garlic Mayo and Tapenade Mayo _彩り野菜スティック_ガーリックマヨ&タプナードマヨ |
>> 1,200yen |
Anchovies Imported from Cantabria _カンタブリア産_アンチョビ |
>> 1,350yen |
Kuroge Wagyu Smoke jerky _神戸三田牛のスモークジャーキー |
>> 1,200yen |
Assorted Charcuterie (Ham) _シャルキュトリ(ハム)盛合せ |
>> 1,500yen |
Chamiton Pork Sausage _茶美豚のソーセージ(プレーン・チョリソー・バジル) |
>> 1,000yen |
Sauteed Iberico Pork Thick Slice Bacon _イベリコ豚の厚切りベーコンソテー |
>> 1,000yen |
Assorted House Made Ganache _自家製生チョコレートの盛合せ |
>> 1,500yen |
House Made Pickled Vegetables _自家製ピクルス |
>> 1,000yen |
Assorted Dried Fruits _ドライフルーツ盛合せ |
>> 1,000yen |
Assorted Nuts _ナッツ盛合せ |
>> 1,000yen |