Black Cow Tartare with Tomato and Herb Mayonnaise _鹿児島県産 黒牛のタルタル_トマトとハーブのマヨネーズ |
>> 1,250yen |
Foie Gras Terrine_Millefeuille of Milk and Gooseberry _フランス産 フォアグラのテリーヌ_ミルクとグースベリーのミルフィーユ |
>> 1,350yen |
Egg Slats of Truffles_French Style _半熟タマゴとマッシュポテトのフランス風エッグスラット_トリュフの香り |
>> 1,250yen |
Saute of White Asparagus with Vegetable Puree _フランス産 ホワイトアスパラガスのソテー_季節野菜のピュレ |
>> 1,450yen |
Green Clam Chowder of Norwegian Salmon and Cabbage _ノルウェーサーモンとキャベツのグリーンクラムチャウダー |
>> 1,300yen |
Sauteed Oyster and Mushroom Herb Butter _広島県産 牡蠣とキノコの海藻バターソテー |
>> 1,650yen |
Frit Kadaifu Parcel of Lobster with Puree Seasonal Vegetables _オマール海老カダイフ包みのフリット_旬野菜のピュレを添えて |
>> 1,600yen |
Fish and Chips_QUINQ Style _フィッシュ&チップス_QUINQスタイル |
>> 1,800yen |
Red Wine Stew of Beef Cheek Meat Crispy Roll _牛ホホ肉の赤ワイン煮込とチーズのクリスピーロール |
>> 1,350yen |
Saute of Fresh Foie Gras with Fruit Source _フレッシュフォアグラのソテー_フルーツのソース |
>> 2,200yen |
Salad of Organic Vegetables (Achètes Legumes) _有機野菜の彩りサラダ_菜園風(アシェット・レギューム) |
>> 1,800yen |
Tomato and Homemade Fresh Cheese Salad _トマトと自家製フレッシュチーズのサラダ |
>> 1,250yen |
Baguette with Butter of Homemade _バケットと自家製バター |
>> 650yen |
Four petit bread _4種のプティパン |
>> 650yen |
Seasonal Vegetable Cream Soup _旬野菜のポタージュスープ |
>> 850yen |
Today's Fresh Fish _本日の鮮魚 |
>> 2,000yen |
Roasted of Canadian Lobster _カナダ産 オマール海老の低温ロースト |
>> 3,500yen |
Roasted of Australian Lamb Loin_18th Aging _オーストラリア産 仔羊背肉の低温ロースト_18日熟成 |
>> 3,000yen |
Roasted of Domaine Burgaud Challandais Duck Breast _フランス産 ビュルゴー家のシャラン鴨胸肉の低温ロースト |
>> 3,800yen |
Roasted of Kuroge-Wagyu Aitchbone from Kagoshima on Smoked Cherry Wood _鹿児島県産 黒牛(イチボ)の低温ロースト_チェリーウッドの燻製 |
>> 4,500yen |
Today's French Pasta _本日のフレンチパスタ |
>> 2,000yen〜 |
Three Kind Cheese Platter _チーズ3種盛り合わせ |
>> 1,350yen〜 |
Molle et a croute fleurie_Pave d'Affinois, Camembert de Normandie etc. _白カビ_ バヴェ・タフィノワ, カマンベール・ド・ノルマンディ等 Persillee_Fourme d'Ambert, Blue d'Auvergne etc. _青カビ_フルム・ダンベール、ブルー・ド・ヴェルニュ等 Molle et a croute lavee(Lourd)_Epoisses de Bourgone, Mont d'Or etc. _ウォッシュ(リネンス)_エポワス・ド・ブルゴーニュ、モン・ドール等 Molle et a croute lavee(léger)_Pont-l'Eveque, Le Pie d’Angloys etc. _ウォッシュ(ソフト)_ ポン・レヴェック, ピエダングロワ等 Pressee cuite_Mimolette francaise 24-mois mûrir, Napoléon Vieux 18-mois mûrir _ハード_ミモレット24ヶ月熟成、ナポレオンビュー18ヶ月熟成他 |
Sauternes Wine Flavor of Raw Cheese Cake _ Raspberry and Fig sorbet _ソーテルヌ風味の生チーズケーキ_フランボワーズとイチジクのソルベ |
>> 1,350yen |
Coconut Milk Mousse Grasset with Basil and Pineapple Sorbet _ココナッツミルクのムースグラッセ_バジルとパイナップルのソルベ |
>> 1,350yen |
Anchovies Imported from Cantabria _カンタブリア産 極上アンチョビ |
>> 1,450yen |
Picholine Olives Imported from France and Black Olives _フランス産 ピショリーヌの極上オリーブと熟成ブラックオリーブ |
>> 1,000yen |
Uncured Ham Noir de Bigorre from France _ノワール・ド・ビゴールの銘豚生ハム |
>> 1,500yen |
Hokkaido " KITA-AKARI " of French Fries _ Truffle Taste _北海道産 北あかりのフライドポテト_トリュフ味 |
>> 1,250yen |
Sauted Iberico Pork Thick Slice Bacon _イベリコ豚の厚切りベーコンソテー |
>> 1,350yen |
Mie Matsuzaka Pig Sausage _ Homemade Mayonnaise _三重県産 松坂豚のソーセージ_アリゴを添えて |
>> 1,300yen |
Homemade Semi-dry Fruits _自家製セミドライフルーツ |
>> 1,200yen |
Homemade Ganache _自家製生チョコレート |
>> 1,800yen |
4 Kinds of homemade Flavor Nuts _4種の自家製フレーバーナッツ |
>> 1,000yen |
Assorted Seasonal Fruits _季節のフルーツ盛合せ |
>> 3,000yen |