Black Cow Tartare with Tomato and Herb Mayonnaise
_鹿児島県産 黒牛のタルタル_トマトとハーブのマヨネーズ
>> 1,250yen
Foie Gras Terrine_Millefeuille of Milk and Gooseberry
_フランス産 フォアグラのテリーヌ_ミルクとグースベリーのミルフィーユ
>> 1,350yen
Egg Slats of Truffles_French Style
_半熟タマゴとマッシュポテトのフランス風エッグスラット_トリュフの香り
>> 1,250yen
Saute of White Asparagus with Vegetable Puree
_フランス産 ホワイトアスパラガスのソテー_季節野菜のピュレ
>> 1,450yen
Green Clam Chowder of Norwegian Salmon and Cabbage
_ノルウェーサーモンとキャベツのグリーンクラムチャウダー
>> 1,300yen
Sauteed Oyster and Mushroom Herb Butter
_広島県産 牡蠣とキノコの海藻バターソテー
>> 1,650yen
Frit Kadaifu Parcel of Lobster with Puree Seasonal Vegetables
_オマール海老カダイフ包みのフリット_旬野菜のピュレを添えて
>> 1,600yen
Fish and Chips_QUINQ Style
_フィッシュ&チップス_QUINQスタイル
>> 1,800yen
Red Wine Stew of Beef Cheek Meat Crispy Roll
_牛ホホ肉の赤ワイン煮込とチーズのクリスピーロール
>> 1,350yen
Saute of Fresh Foie Gras with Fruit Source
_フレッシュフォアグラのソテー_フルーツのソース
>> 2,200yen
Salad of Organic Vegetables (Achètes Legumes)
_有機野菜の彩りサラダ_菜園風(アシェット・レギューム)
>> 1,800yen
Tomato and Homemade Fresh Cheese Salad
_トマトと自家製フレッシュチーズのサラダ
>> 1,250yen
Baguette with Butter of Homemade
_バケットと自家製バター
>> 650yen
Four petit bread
_4種のプティパン
>> 650yen
Seasonal Vegetable Cream Soup
_旬野菜のポタージュスープ
>> 850yen
Today's Fresh Fish
_本日の鮮魚
>> 2,000yen
Roasted of Canadian Lobster
_カナダ産 オマール海老の低温ロースト
>> 3,500yen
Roasted of Australian Lamb Loin_18th Aging
_オーストラリア産 仔羊背肉の低温ロースト_18日熟成
>> 3,000yen
Roasted of Domaine Burgaud Challandais Duck Breast
_フランス産 ビュルゴー家のシャラン鴨胸肉の低温ロースト
>> 3,800yen
Roasted of Kuroge-Wagyu Aitchbone from Kagoshima on Smoked Cherry Wood
_鹿児島県産 黒牛(イチボ)の低温ロースト_チェリーウッドの燻製
>> 4,500yen
Today's French Pasta
_本日のフレンチパスタ
>> 2,000yen〜
Three Kind Cheese Platter
_チーズ3種盛り合わせ
>> 1,350yen〜
Molle et a croute fleurie_Pave d'Affinois, Camembert de Normandie etc.
_白カビ_ バヴェ・タフィノワ, カマンベール・ド・ノルマンディ等 Persillee_Fourme d'Ambert, Blue d'Auvergne etc.
_青カビ_フルム・ダンベール、ブルー・ド・ヴェルニュ等 Molle et a croute lavee(Lourd)_Epoisses de Bourgone, Mont d'Or etc.
_ウォッシュ(リネンス)_エポワス・ド・ブルゴーニュ、モン・ドール等 Molle et a croute lavee(léger)_Pont-l'Eveque, Le Pie d’Angloys etc.
_ウォッシュ(ソフト)_ ポン・レヴェック, ピエダングロワ等 Pressee cuite_Mimolette francaise 24-mois mûrir, Napoléon Vieux 18-mois mûrir
_ハード_ミモレット24ヶ月熟成、ナポレオンビュー18ヶ月熟成他

Sauternes Wine Flavor of Raw Cheese Cake _ Raspberry and Fig sorbet
_ソーテルヌ風味の生チーズケーキ_フランボワーズとイチジクのソルベ
>> 1,350yen
Coconut Milk Mousse Grasset with Basil and Pineapple Sorbet
_ココナッツミルクのムースグラッセ_バジルとパイナップルのソルベ
>> 1,350yen
Anchovies Imported from Cantabria
_カンタブリア産 極上アンチョビ
>> 1,450yen
Picholine Olives Imported from France and Black Olives
_フランス産 ピショリーヌの極上オリーブと熟成ブラックオリーブ
>> 1,000yen
Uncured Ham Noir de Bigorre from France
_ノワール・ド・ビゴールの銘豚生ハム
>> 1,500yen
Hokkaido " KITA-AKARI " of French Fries _ Truffle Taste
_北海道産 北あかりのフライドポテト_トリュフ味
>> 1,250yen
Sauted Iberico Pork Thick Slice Bacon
_イベリコ豚の厚切りベーコンソテー
>> 1,350yen
Mie Matsuzaka Pig Sausage _ Homemade Mayonnaise
_三重県産 松坂豚のソーセージ_アリゴを添えて
>> 1,300yen
Homemade Semi-dry Fruits
_自家製セミドライフルーツ
>> 1,200yen
Homemade Ganache
_自家製生チョコレート
>> 1,800yen
4 Kinds of homemade Flavor Nuts
_4種の自家製フレーバーナッツ
>> 1,000yen
Assorted Seasonal Fruits
_季節のフルーツ盛合せ
>> 3,000yen